Rezultat Live Marseille – Frankfurt

Marsilia se trezește să ajungă din urmă în UEFA Champions League (UCL), după ce a suferit o înfrângere demoralizatoare cu 2-0 în fața lui Spurs în deschiderea lor. Oamenii lui Igor Tudor s-au ținut pe cont propriu pentru o mare parte a acelui joc, dar un cartonaș roșu din minutul 47 a avut în cele din urmă plăcere, deoarece două goluri dincolo de 75 i-au condamnat la înfrângere. Olimpicii și-au arătat caracterul de atunci, revenind dintr-un deficit pentru a învinge Lille cu 2-1 în weekend într-o victorie care le-a sporit încrederea, care i-a menținut pe locul doi în Ligue 1 doar la golaveraj.
Aceasta este doar cea de-a doua apariție a lui Marsilia în faza grupelor UCL în ultimele nouă sezoane și doar o victorie s-ar egala cu mișcarea lor acumulare de trei puncte obținută atunci când iese în această etapă în 2019/20. Perspectivele de a-l egala în ziua a doua nu par foarte luminoase, totuși, având în vedere că Marsilia nu a reușit să câștige nouă din zece confruntări cu opoziția germană (W1, D1, S8).
Fiind singurii debutanți UCL în ediția din acest sezon, Eintracht Frankfurt nu s-a bucurat de noroc pentru începători în primul lor meci, deoarece a înregistrat o înfrângere cuprinzătoare cu 3-0 pe teren propriu împotriva Sporting Lisabona. Oamenii lui Oliver Glasner au continuat cu o altă înfrângere pe teren propriu „la zero” în mâinile lui Wolfsburg, un rezultat care a marcat un început total mediu al campaniei lor interne (2 victorii, 2 reprize, 2 victorii).
Glasner și-a dat peste cap după ultima lor înfrângere, etichetându-i drept „lenti, grei și plini de greșeli”. Poate chiar și acum efectele unui sezon obositor care culminează cu gloria Europa League în ultimul trimestru încep să se arate, dar Eagles au un mare record european în deplasare, câștigând nouă din ultimele 14 meciuri (D2, L3), în timp ce pot căuta și la două victorii din ultimele trei călătorii pentru a înfrunta adversarii francezi.
Jucători de urmărit: columbianul Luis Suaréz a marcat de două ori la 75 de minute sau mai mult în patru apariții în Liga 1 de când a trecut la Marsilia. El va încerca să-și depășească coechipierul internațional Rafael Borré, care a marcat goluri importante în sferturi, semifinale și finala Ligii Europa din sezonul trecut pentru Frankfurt.