Rezultat Live Liverpool – Ajax

Atât de des pe partea dreaptă a istoriei pe scena continentală, Liverpool s-a trezit pe partea greșită ultima dată, cu o înfrângere umilitoare cu 4-1 în fața lui Napoli în deschiderea grupei A egalând cea mai mare înfrângere UCL vreodată. Acum, care are nevoie să se recupereze dacă vor să ajungă în fruntea grupei lor UCL pentru al patrulea sezon consecutiv, antrenorul Jürgen Klopp va spera că perioada de odihnă prelungită va servi bine echipei sale accidentate, după ce a susținut că echipa sa trebuie să se îmbunătățească în „aproape mult. Tot”.
Dar nici măcar o mini-criză nu va reduce Anfield într-o noapte europeană, roșii având nevoie de Kop în toată vocea pentru a evita începerea unei campanii UCL cu înfrângeri consecutive pentru prima dată. Din fericire, singura lor pierdere împotriva opoziției olandeze (W10, D5, L1) a venit în primul lor meci împotriva unei echipe din Țările de Jos, când au pierdut în fața adversarilor Ajax în 1966, așa că chiar și cu o formă bâlbâită în Premier League (PL) ( V2, D3, L1) nu este surprinzător Liverpool va începe ca favoriți confortabil.
Ajax și-a transformat campania UCL într-un fluturaș, înscriind patru goluri fără răspuns împotriva Rangers pentru a câștiga al șaptelea meci consecutiv din grupa UCL. Cei 36 de ori și campioni în exercițiu ai Eredivisie sunt una dintre cele mai tari echipe de pe continent în acest moment, în ciuda faptului că au pierdut pe unii dintre cei mai buni jucători ai lor în timpul verii, au câștigat ultimele cinci meciuri fără să cedeze și au marcat 16 goluri uriașe în acest proces.
Această formă excelentă se traduce și în călătoriile lor prin Europa și au pierdut doar unul dintre ultimele 16 meciuri în deplasare UCL, deși a fost o înfrângere cu 1-0 la Anfield în decembrie 2020. Singura lor criptonită în ultima vreme a fost recordul lor împotriva englezilor. echipe, având în vedere că au pierdut patru din ultimele cinci meciuri UCL împotriva opoziției din PL (D1).
Jucători de urmărit: Luis Díaz de la Liverpool va căuta să-și inspire colegii după ce a marcat acasă cinci dintre ultimele șapte goluri de club, în ​​timp ce Mohammed Kudus de la Ajax a văzut patru din ultimele cinci goluri sosite după pauză.