Rezultat Live FC Porto – Club Brugge KV

Porto și-a deschis campania pentru UEFA Champions League (UCL) în circumstanțe dramatice în timpul opririi din a doua repriză, acordând un gol sfâșietor în minutul 101, înfrângând cu 2-1. Demiterea lui Mehdi Taremi în acel joc cu siguranță nu a ajutat oferta lui Porto de a pune câteva puncte UCL timpurii pe tabelă în Grupa B, deși el a fost pe foaia de scor în victoria cu 3-0 a lui Porto în Primeira Liga împotriva lui Chaves, iar această victorie ar trebui să fie reînnoită. optimism înaintea vizitei Clubului Brugge.
Echipa portugheză este obișnuită să învingă echipe din Belgia, nefiind niciodată pierdut acasă în fața opoziției din țară (V6, D2), așa că vizita lui Brugge s-ar putea dovedi a fi antidotul perfect pentru a pune capăt seriei lor de trei meciuri înfrânte UCL. De fapt, niciodată în istoria UCL Porto nu a pierdut patru la rând, dar fără ca nicio echipă să părăsească Estádio do Dragão cu o victorie în Primeira Liga din octombrie 2020, Porto va spera să transfere forma de ligă de acasă pe scena europeană.
Brugge și-a început recordul clubului al cincilea succesiv în faza grupelor UCL cu un triumf de 1-0 asupra Leverkusen și a urmat cu o victorie de 2-0 în Belgian Pro League împotriva RFC Seraing în weekend – a șasea victorie la rând. Continuarea acestui impuls cu o altă victorie aici s-ar putea dovedi cheia pentru ca Brugge să treacă în sfârșit în fazele eliminatorii ale UCL pentru prima dată.
Doar trei victorii din ultimele 11 meciuri din grupa UCL în deplasare (D4, S4) ar indica faptul că încă pare o șansă lungă, dar cu managerul Carl Hoefkens reușind să-și schimbe câțiva jucători în weekend, Brugge ar trebui să facă călătoria în Portugalia cu proaspete. picioare. Poate că această prospețime va fi necesară pentru o echipă din Brugge care a câștigat doar una dintre ultimele cinci vizite în Portugalia (L4), deși cu doar cinci victorii din ultimele 33 de meciuri UCL (D10, L18), poate că prospețimea nu este. Problema.
Jucători de urmărit: Evanilson a marcat în fiecare dintre cele trei meciuri de acasă ale lui Porto în acest sezon, dar niciunul dintre golurile sale nu a sosit mai devreme de minutul 35. Între timp, Casper Nielsen de la Brugge și-a văzut ultimele 15 apariții de marcare la club s-au încheiat cu o victorie pentru echipa sa.