Rezultat Live Bayern – Barcelona

La doar nouă luni de la ultimul meci din faza grupelor din UEFA Champions League (UCL) din sezonul trecut, când Bayern Munchen a condamnat Barcelona la prima ieșire din faza grupelor din turneu din 2000/01 (W3-0), Bayern va căuta acum să-și afirme dominația. din nou. Povestea mare a acestui meci este revenirea rapidă a lui Robert Lewandowski la Allianz Arena după mutarea sa la Barça și, de fapt, a contribuit la trei goluri în acest sezon 2 H2H în culorile Bayern (G2, A1).
Cei zece ori consecutivi campioni ai Germaniei s-ar putea descurca din nou cu acea magie Lewandowski, după ce au suferit un start zdruncinat în acțiunea Bundesliga în acest sezon, deoarece acum se află într-o serie de trei meciuri de ligă fără victorii pentru doar a treia oară în patru ani (D3). În ciuda acestor potențiale îngrijorări interne, Bayern a câștigat fiecare dintre ultimele patru grupe UCL și 18 în total de-a lungul istoriei clubului, la doar trei timid față de recordul competițional al Barcelonei!
Un început grozav al sezonului din La Liga (V4, D1) și o victorie impunătoare cu 5-1 asupra lui Plzeň în meciul de deschidere UCL ar fi putut împinge eșecurile sezonului trecut în mintea Barcelonei. Cu toate acestea, cel mai recent meci al lor a fost umbrit de o urgență medicală în tribune, totuși jucătorii au fost mândri ajutând personalul să rezolve situația înainte de a câștiga în cele din urmă cu 4-0 la Cadiz.
Doar victoria lui Barcelona în prima zi a UCL i-a dublat deja cu două goluri din ediția din sezonul trecut, dar cu siguranță se vor confrunta cu un test mult mai dur în Bavaria, fără a câștiga niciodată un meci în deplasare (D2, L4). Dar pentru a înregistra acea primă victorie istorică, Barcelona va trebui să îmbunătățească o serie de doar 12 victorii din ultimele 27 de meciuri UCL în deplasare (D9, S6).
Jucători de urmărit: Toate cele cinci goluri ale lui Sadio Mané de la mutarea la Bayern au contribuit la extinderea avantajului, deși rămâne că singurele sale goluri în carieră la Allianz Arena au revenit într-o victorie cu 3-1 cu Liverpool în 2018/19! Toate privirile vor fi ațintite pe Lewandowski, care a marcat acum triple UCL pentru trei cluburi diferite (Dortmund, Bayern, Barcelona) și este la doar două distanță de a egala recordul comun de opt al lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.