Rezultat Live Bayer Leverkusen – Atl. Madrid

Bayer Leverkusen a suferit o perioadă mizerabilă recent, pierzând săptămâna trecută meciul de deschidere a Ligii Campionilor din UEFA (UCL) cu 1-0 în fața Clubului Brugge, înainte de a fi disputat cu 2-2 în Bundesliga, sâmbătă, la Hertha Berlin. După ce a câștigat acum doar o victorie din șase meciuri din Bundesliga în acest sezon (W1, D1, S4) pe fondul celor mai proaste puncte acumulate în această etapă de 40 de ani, Leverkusen ocupă în prezent locurile pentru retrogradare, iar fanii ar putea să-și țină respirația în calitate de Atlético Madrid de la Diego Simeone. vizitați BayArena pentru a doua zi a grupei B.
Managerul de la Leverkusen, Gerardo Seoane, a declarat că pierderea lor din UCL în fața de Brugge a fost „evitabilă” și, odată cu presiunea care începe să crească pe poziția sa, va spera că o întoarcere la confortul acasă va vedea echipa lui care se luptă să pună puncte pe tabelă. Cu toate acestea, nu există prea multă inspirație de la forma lor recentă, deoarece au pierdut toate cele trei întâlniri de acasă în acest sezon, primind primul de două ori.
Poate că se pot inspira din călătoriile lui Atlético în Germania în această competiție, deoarece echipa madrilenă și-a pierdut ultimele patru competiții UCL în deplasare în fața opoziției germane, inclusiv o înfrângere aici în 2019. Trupele lui Diego Simeone nu vor sosi cu coada între Cu toate acestea, picioarele lor, în timp ce au distrus Celta Vigo cu 4-1 în La Liga în weekend, după ce și-au câștigat deschiderea UCL într-un mod dramatic, învingând Porto cu 2-1 cu un câștigător în timpul opririi.
De asemenea, au triumfat în patru din ultimele cinci deplasări în deplasare (D1), așa că Atlético reprezintă o mare amenințare pentru Leverkusen aici, iar Simeone afirmând cu adorație că „a simțit fanii foarte apropiați” după ce a depășit Celta, așteptați o atmosferă zgomotoasă în standurile de deplasare. Acești suporteri ar putea fi dornici să treacă mingea peste linie de îndată ce fluieră, deoarece Atlético nu a pierdut niciun meci în deplasare UCL când a marcat primul din 2016 (V7, D3)!
Luptă cheie: Performanța portarului de la Leverkusen, Lukáš Hrádecký, poate fi cheia acestui concurs, dar nu s-a descurcat bine împotriva marcatorului Atléti Álvaro Morata în această competiție, atacantul trecând pe lângă el acasă și în deplasare când echipele s-au întâlnit ultima dată în 2019/20. .